Gazda Fórum és konferenciák az AGROmashExpón!

Az AGROmashExpo és az ehhez kapcsolódó Agrárgépshow kiállítás az agárágazat egyik jelentős rendezvénye, amelyen minden évben képviseltetik magukat a piacvezető cégek, márkák, valamint a speciális szolgáltatás nyújtó, kisebb vállalkozások is. A nagyszabású gépipari és logisztikai kiállítást 2016. január 27-30. között rendezik meg a HUNGEXPO területén. A vásárral egy időben lesz ugyanitt a Magyar Kert, valamint a Szőlészet és Pincészet kiállítás is.

A Magyar Turizmus Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatósága és a Földművelésügyi Minisztérium közös kiállítói sátorban vesz részt a 2016. évi AGROmashExpo kiállításon. A megszokott közösségi megjelenés helyett ezúttal „Gazda Fórumot" szervezünk, ahol a tanácsadás, konferenciák, szekció ülések mellett a Földművelésügyi Minisztérium háttérintézményei is kiállítanak, és szakmai előadásokat tartanak

A 22 szakmai konferencia keretében a résztvevők többek között olyan aktuális témákról tájékozódhatnak, mint: Milyen új szabályok vonatkoznak a növényvédelemre? Mit jelent hazánkban a GMO-mentesség? Miről szól a Tanyafejlesztési Program? Mit ad a Nébih a gazdáknak?

A rendezvényen bemutatjuk a 2015. évi OMÉK díjnyertes termékeit is!

Társkiállítónk az MKB Bank és az MKB Euroleasing!

Találkozzunk az AGROmashExpón a G és C pavilon közötti szabad területen felállított, C SZT 18 jelölésű  kiállítói sátorban!

Felhívjuk figyelmüket, hogy a szakmai programokra való regisztráció nem jogosít ingyenes belépésre az AGROmashEXPO-ra.
Kedvezményes online szakmai belépőjegyet a szervező Hungexpo Zrt-től ide kattintva tudnak rendelni.
A kedvezménye szakmai online belépőjegy árak (Hungexpo Zrt): egy napos: 1.200,-HUF/fő, kétnapos: 1.800,-HUF/fő.

Jelentkezés szakmai programokra

A szakmai konferenciák listáját megnézheti a képre kattintva.