Belföldi kiállítások, vásárok

SIRHA Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari, Cukrász, Sütőipari és Vendéglátóipari Szakvásár (Hungexpo, 2016. május 9-11.)

Idén először ad otthont Magyarország a SIRHA Budapestnek. A SIRHA a világ egyik vezető élelmiszer- és vendéglátóipari szakkiállítása, amelyet hagyományosan a franciaországi Lyonban, de ma már több országban is megrendeznek. Az MT Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatósága mintegy 800 m2-en, tematikus szigeteken, 80 kiállítóval jelenik meg a budapesti vásáron. A SIRHA Budapest Magyarország legjelentősebb élelmiszer és vendéglátás témájú kiállítása az OMÉK váltó évében, ahol az élelmiszertermelők méltón mutatkozhatnak be a hazai és nemzetközi, elsősorban szakmai közönség előtt. A magyarországi rendezvényen mintegy 20 000 potenciális vevő, közöttük kb. 40 hosted buyer várható. A kiállítással egy időben, a szomszédos pavilonban tartják a Bocus d'Or nemzetközi szakácsverseny európai válogatóját, ami jelentős szakmai és médiaérdeklődést vonz majd.

Kattintson ide a részletekért.

AgromashExpo

Az AgromashExpo és az Agrárgép Show nemzetközi és hazai szinten is elismert, elsőszámú gépipari és logisztikai szakkiállítások, melyek idén 38 ezer négyzetméteren, 349 kiállítóval kerültek megrendezésre a Hungexpo, Budapesti Vásárközpontban a Magyar Kert és Szőlészet és Pincészet kiállításokkal együtt. A látogatói szám 45 ezer fős mértékének köszönhetően hazai viszonylatban az OMÉK után a második leglátogatottabb rendezvény-együttesnek minősül.

Az agrárszakma csúcsrendezvényén ismét jelen lesznek a piacvezető márkák és kisebb vállalkozások, speciális szolgáltatásokat nyújtó cégek. A forgalmazók mellett a hazai gépgyártók szövetségének (MEGOSZ) tagjai nagyszabású bemutató keretében vonultatják fel a magyarországi gépgyártás újdonságait. A MEGFOSZ (Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége) tulajdonában lévő AgrárgépShow keretein belül pedig megjelenik a hazai gépforgalmazók színe-java.

A részvételi felhívás itt olvasható.

A jelentkezési lapot innen töltheti le.

Az általános szerződési feltételekről itt olvashat.

FEHOVA

A 24. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításon a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A" (fegyver, vadászat) és „C" (horgászat) pavilonjában 17 ország 272 kiállítója vonultatta fel a rendezvény teljes tematikáját lefedő termékeit, szolgáltatásait.

A térség legjelentősebb vadászati találkozójaként jegyzett, és egyben a legnagyobb hazai horgászbemutató szerepét is betöltő eseményre több, mint 60 ezer látogató érkezett a világ minden tájáról.

A részvételi felhívás itt olvasható.

A jelentkezési lapot innen töltheti le.

Az általános szerződési feltételekről itt olvashat.