Részvételi lehetőségek

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS az AGRÁRMARKETING CENTRUM (AMC) KÖZÖSSÉGI STANDJÁRA FeHoVa, 24. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás BUDAPEST, HUNGEXPO VÁSÁRKÖZPONT, 2017. FEBRUÁR 9-12.

A 24. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításon a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A" (fegyver, vadászat) és „C" (horgászat) pavilonjában 17 ország 272 kiállítója vonultatta fel a rendezvény teljes tematikáját lefedő termékeit, szolgáltatásait.

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS AZ AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. (AMC) NEMZETI STANDJÁRA ANUGA, KÖLN NEMZETKÖZI ÉLELMISZER- ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI SZAKKIÁLLÍTÁS (2017. OKTÓBER 7-11.)

A kétévente megrendezett ANUGA, a világ vezető élelmiszer- és vendéglátóipari szakvására 2017-ben 34. alkalommal nyitja meg kapuit. A világos tematika és a felvonultatott árukínálat átfogó képet ad a globális piacról, bemutatja a világ élelmiszer-gyártóinak teljes spektrumát és a legújabb termékeket.

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS az AGRÁRMARKETING CENTRUM (AMC) KÖZÖSSÉGI STANDJÁRA AGROmashEXPO, AGRÁRGÉP SHOW BUDAPEST, HUNGEXPO VÁSÁRKÖZPONT, 2017. JANUÁR 25-28.

Az AgromashExpo és az Agrárgép Show nemzetközi és hazai szinten is elismert, elsőszámú gépipari és logisztikai szakkiállítások, melyek idén 38 ezer négyzetméteren, 349 kiállítóval kerültek megrendezésre a Hungexpo, Budapesti Vásárközpontban a Magyar Kert és Szőlészet és Pincészet kiállításokkal együtt. A látogatói szám 45 ezer fős mértékének köszönhetően hazai viszonylatban az OMÉK után a második leglátogatottabb rendezvény-együttesnek minősül.

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Az AGRÁRMARKETING CENTRUM NEMZETI KÖZÖSSÉGI STANDJÁRA A GULFOOD ÉLELMISZER- ÉS VENDÉGLÁTÓIPARI SZAKKIÁLLÍTÁSON DUBAJ WORLD TRADE CENTER, 2017. FEBRUÁR 26-MÁRCIUS 2.

A Gulfood a világ egyik vezető élelmiszer és vendéglátói ipari szakkiállítása, legutóbb csaknem 5 000 kiállító vett részt 120 országból. A kiállítás nem csak a növekvő emirátusi piac felé a legjobb piacra lépési lehetőség, hanem az egész közel-keleti és ázsiai térségre kijutási pontot jelent.

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Az AGRÁRMARKETING CENTRUM (AMC) NEMZETI KÖZÖSSÉGI STANDJÁRA: A PRODEXPO NEMZETKÖZI ÉLELMISZERIPARI ITAL ÉS ÉLELMISZERIPARI ALAPANYAG SZAKKIÁLLÍTÁSON MOSZKVA, EXPOCENTR, 2017. FEBRUÁR 6-10.

A PRODEXPO Nemzetközi Élelmiszeripari és Ital Szakkiállítás, Oroszország legjelentősebb élelmiszeripari, ital és alapanyag szakvására, amely az orosz Mezőgazdasági Minisztérium, Moszkva Város Önkormányzata és az Orosz Föderáció Kereskedelmi és Iparkamarájának támogatásával, az EXPOCENTR kiállítási központban került megrendezésre, 2017-ben, huszonnegyedik alkalommal.
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább
Tovább